Serie A: az Arsenal lenyomhatta a Juvét a szerb csatárért folyó csatában

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.12.26. 07:26
null
Lehet, rögbisnek sem lenne rossz Dusan Vlahovics? (Fotó: AFP)
Az Arsenal lehet a befutó a Fiorentina gólerős támadójáért folyó versenyben – írja az olaszországi Il Messaggero. A 21 éves Partizan Beograd-nevelésért állítólag a Juventus és több spanyol csapat is komoly ajánlatot készül(t) tenni, ő mégis az eleinte jóval esélytelenebbnek tartott londoni klubnak mondhat igent.

 

Már a Serie A elmúlt, 2020–2021-es kiírásban sem lehetett panasz Dusan Vlahovics teljesítményére, hiszen 37 bajnokin 21 gólt jegyzett a Fiorentina színeiben. A hihetetlen mutatóknak köszönhetően az idei nyári átigazolási időszakban megnőtt a szerb csatár iránti érdeklődés, de végül maradt a „violák” kötelékében.

Gólerősségét átmentette a jelenleg futó évadra is (22 tétmeccsen 18 gól), s egyre inkább úgy tűnik, csapata a télen már képtelen lesz megtartani. Főleg azért, mert 2023 júniusáig szól a szerződése, amelyet sajtóhírek szerint nem kíván meghosszabbítani.

Vlahovics értékét 80 millió euróra taksálják, ám ha a firenzeiek nem akarnak nagyot bukni az esetleges ingyen távozásán, alkuképesek lehetnek a jövőbeli kérőkkel.

Érdekesség, hogy novemberben még arról szóltak a hírek, a szerb játékos ügynöke nem is volt hajlandó felvenni a telefont az Arsenal képviselőinek.

Azóta azonban az angol csapat teljesítménye és jövőképe is vonzóbbá vált a jelek szerint...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik