Serie A: a Napoli és a Roma is küzd Dybaláért – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.07.14. 14:21
null
Dybalának két olasz topklub is udvarol (Fotó: AFP)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli és az AS Roma is szívesen látná az argentin támadót, Paulo Dybalát.


A 28 éves argentin támadó szerződése a mögöttünk hagyott idény végén járt le a Juventusnál, s egyelőre továbbra is szabadon igazolható. A torinói gárda nem marasztalta Dybalát azt követően, hogy januárban sikerült megszereznie a Fiorentina kiváló csatárát, Dusan Vlahovicsot.

Korábban arról lehetett olvasni, hogy az Inter is szívesen fogadná a Juve játékosát – a Gazzetta tényként közölte, hogy a milánói együttes négyéves szerződést köt Dybalával évi 6 millió euróért cserébe.

Az Internazionale azonban Romelu Lukaku kölcsönvétele után kihátrált az üzletből.

Most a Football Italia írt arról, hogy két olasz topklub is magához csábítaná a csatárt: a Roma és a Napoli is ugyanolyan ajánlatot tett, mint nemrég az Inter.

Egyelőre nem tudni, Dybala melyik együttest preferálná. Az viszont egyre biztosabb, hogy marad az olasz élvonalban – áprilisban még a Manchester Uniteddel is szóba hozták a remek rúgótechnikával rendelkező futballistát.

Az argentin válogatott támadó 2015 nyarán a Palermótól 32 millió euróért igazolt a Juventushoz, amellyel sorozatban öt bajnoki címet nyert, valamint négyszer aranyérmes lett az Olasz Kupában, és a 2016–2017-es évadban Bajnokok Ligája-döntős volt.

Dybala a Juventus színeiben 283 tétmérkőzésen összesen 113 gólt szerzett és 48 gólpasszt adott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik