Serie A: a Milan és a Roma is vinné a francia világbajnokot

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2022.07.12. 09:11
null
Nabil Fekir jól érzi magát a Betisnél (Fotó: AFP)
Olasz lapértesülés szerint a Milan és a Roma is ajánlatot tett a Betisnek: mindkét olasz klub szeretné szerződtetni a francia világbajnok labdarúgót, a remek idényt maga mögött tudó Nabil Fekirt.

 

A Real Betis alapjátékosként tekint Nabil Fekirre, ám az információt megszellőztető olasz Goal szerint megfelelő ajánlat esetén hajlandó lemondani róla – és a megfelelő ajánlat 35 millió eurónál kezdődik.

A két olasz klub sokallja az összeget, de még reménykedik a sikeres alkudozásban. A Betis viszont nem szívesen engedne, hiszen – ugyancsak a Goal szerint – Fekir korábbi klubjával, a Lyonnal úgy állapodott meg, hogy a játékos továbbadása esetén az ár 20 százaléka a franciáké.

A 29. születésnapjához közelítő Fekir januárban hosszabbított szerződést, annak értelmében 2026-ig a Betis játékosa, jól is érzi magát a klubnál. Az elmúlt idénye remekül sikerült, 47 tétmérkőzésen 10 góllal és 10 gólpasszal segítette a bajnokságban az ötödik helyen végző, a Király-kupát megnyerő sevillai csapatot.

Fekir 25-szörös francia válogatott, tagja volt a 2018-ban világbajnokságot nyerő keretnek, csereként a horvátok elleni döntőben is pályára lépett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik