Serie A: a Juventus C. Ronaldo döntésére vár – sajtóhír

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.06.30. 09:46
null
Cristiano Ronaldo az Eb-kiesés után már arra koncentrálhat, hogy hol kezdi meg a 2021–2022-es klubidényt.
Fabrizio Romano, átigazolási hírek terén jártas olasz újságíró értesülései szerint Cristiano Ronaldo és klubja, a Serie A-ban szereplő Juventus egyelőre nem tárgyal a portugál klasszis 2022-ben lejáró szerződésének meghosszabbításáról. Sőt, a torinói egyesület most arra vár, hogy Ronaldo döntsön arról, szeretne-e maradni a klubban.

Mint ismert, Cristiano Ronaldo számára vasárnap véget ért az Európa-bajnokság, miután Portugália egygólos vereséget szenvedett Belgium ellen a nyolcaddöntőben. Az ötszörös Aranylabdás klasszis négy meccs alatt ötször volt eredményes – háromszor büntetőből –, s egyelőre vezeti a torna góllövőlistáját.

Az Eb-búcsút követően már az is téma a nemzetközi sajtóban Ronaldóval kapcsolatban, hogy melyik együttes mezében kezdi meg a következő klubidényt. Az biztos, hogy jelenlegi szerződése 2022 nyaráig a Juventushoz köti.

Fabrizio Romano értesülései szerint az olasz klub és a portugál támadó egyelőre nem tárgyal az esetleges szerződéshosszabbításról, sőt, a torinóiak arra várnak, hogy Ronaldo – és az ügynöke, Jorge Mendes – döntsön a folytatásról.

 

 

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik