Sensi: Az Inter helyében szégyellném magam

Vágólapra másolva!
2010.05.03. 13:34
null
Az Inter játékosai a furcsa meccs ellenére megünnepelték a Lazio elleni sikert (Fotó: Action Images)
Az AS Roma háza táján botrányosnak tartják, ahogy a Lazio elveszítette a tegnapi, Inter elleni bajnokit: Rosella Sensi, a „farkasok” elnökasszonya elmondta, szégyellné magát a milánóiak helyében, hogy ilyen körülmények között győztek. A Lazio másodedzője szerint az is hátrányosan befolyásolta az égszínkékeket, hogy saját szurkolóik a milánóiaknak drukkoltak.

Számítani lehetett rá, hogy a városi rivális AS Roma vezetői nem mennek el szó nélkül a Lazio Inter ellen nyújtott teljesítménye mellett, az égszínkékek ugyanis a vasárnap esti bajnoki második félidejében – a látottak alapján – nem igazán szerették volna megfordítani a mérkőzés állását.

 BUFFON MÉG NEM TUDJA, HOL FOLYTATJA
Gianluigi Buffon, a Juventus kapusa csapata Catania elleni 1–1-es döntetlenje után (amellyel biztossá vált, hogy a torinóiak lemaradnak a következő BL-ről) úgy nyilatkozott, még nem tudja, hol folytatja a következő szezonban.

„Két meccsig még a Juventus játékosa vagyok. Aztán meglátjuk, mi lesz. Egyelőre semmi sincs a láthatáron, de ha lesz valami,  tudatni fogom. Bízom benne, hogy maradhatok a klubnál, de egyelőre csak az biztos, hogy még két meccsig a Juve futballistája vagyok" – mondta Buffon.

Rosella Sensi, a fekete-kékektől két ponttal elmaradva a tabella második helyén álló fővárosiak elnökasszonya nem is leplezte elégedetlenségét, és úgy nyilatkozott, a milánóiak helyében szégyellné magát.

„Paradox, hogy ilyen meccset láttunk a világ egyik legszebbnek tartott ligájában. Az Inter helyében szégyellném, hogy így győztem. Szeretnénk hivatalos panaszt emelni, de a közbiztonsági szempontból érzékeny szerdai kupadöntő miatt bölcsnek kell lennünk" – mondta Sensi.

Gian Paolo Montali, az AS Roma igazgatója is dühös volt a Lazióra, de az Intert nem hibáztatta a meccsen látottak miatt.

„Nem gondoltam, hogy valaha ilyesminek leszek szemtanúja. Azt hiszem, az Inter és vezetőedzője is zavarban volt. Nem hibáztathatjuk az Intert, nem tehetnek erről. A Lazio veszített, de az igazi vesztes a sport és az olasz labdarúgás volt" – Montali.

Giovanni Lopez, a Lazio másodedzője úgy véli, a római klub szurkolóinak viselkedése negatív irányba befolyásolta a csapat teljesítményét.

„A szurkolók viselkedése befolyásolt minket. Egész héten próbáltuk elkülöníteni magunkat ettől környezettől, de nem volt könnyű. Jól kezdtünk, és mindenki a játékkal próbált törődni, de nem lehetett nem észrevenni, hogy a szurkolóink Walter Samuel gólját ünnepelték. Az első félidőben jól játszottunk, de a második gól után szétestünk. A kontrákra szerettünk volna építeni, de az Inter gólja meghiúsította a tervünket" – mondta Lopez.

BRANCA: MOURINHO NEM TÁVOZIK

Marco Branca, az Inter sportigazgatója cáfolta azokat a híreket, hogy a fekete-kékek vezetőedzője, José Mourinho elhagyja Milánót a nyáron.

 

„Mourinhót tavaly is hírbe hozták a Real Madriddal. Szeret nálunk dolgozni, és mi is örülünk, hogy itt van. Csak az újságírók agyszüleménye, hogy távozik. Egyáltalán nem foglalkozunk ezzel a témával. Nem tudom elképzelni, hogy José Mourinho nem Milánóban folytatja" – mondta Branca, aki a Lazio elleni meccsről elmondta, nem lepődött meg, mivel az Inter és a Lazio szurkolói régóta jó viszonyban vannak.


 A KÉT ÉLCSAPAT TOVÁBBI MENETRENDJE
  37. 38.
AS Roma Cagliari (o) Chievo (i)
Internazionale Chievo (o) Siena (i)
A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA
 
xml_url=http://tudositas.nso.hu/tablebox.php?t=lab,sa,2009/36,,f&xml|
nso_dms_cikkbe
so_dms_cikkbe
mceBlockPasteEnd

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik