Sampdoria: nem tudják, hol van a Juvétól kölcsönzött játékos

Vágólapra másolva!
2021.10.21. 17:41
null
Nem ismert Mohamed Ihattaren tartózkodási helye (Fotó: sampdoria.it)
Korábban beszámoltunk róla, hogy a Juventus az idei nyári átigazolási időszakban szerződtette a PSV Eindhoven fiatal tehetségét, Mohamed Ihattarent, majd kölcsönadta a szintén az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Sampdoriának. A genovai klub azonban arra feltehetőleg nem számított az üzlet megkötésekor, hogy a 19 éves holland középpályás október 21-éig egyetlen percet sem játszik majd, s még a tartózkodási helyét sem ismerteti.

 

Mohamed Ihattaren pályafutása külső szemmel idillinek tűnik: fiatal kora ellenére meghívót kapott a holland felnőttválogatottba, a Juventus 2 millió euró fejében megszerezte az átigazolási időszak utolsó napján, majd kölcsönszerződést kötött a Sampdoriával.

Valami azonban bizonyára még sincs rendben, hiszen a Football Italia információi alapján a tehetség öt kilogramm túlsúllyal érkezett meg új csapatához, amelyben még be sem mutatkozott, és október 12-e óta – „családi okokra” hivatkozva – Hollandiában tartózkodik.

A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, a játékost mostanában nem látták családja utrechti otthonának környékén.

A Football Italia holland sajtóhírekre hivatkozva azt írja, a támadó középpályás lecserélné játékosügynökét, Mino Raiolát, s egyes pletykák szerint nem szeretne visszatérni Olaszországba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik