Sampdoria: Koman többre vihette volna - Palombo

Vágólapra másolva!
2013.08.07. 10:09
null
Angelo Palombo és Koman Vladimir a mai napig tartják egymással a kapcsolatot (Forrás: Action Images)
Vasárnap óta Bükfürdőn edzőtáborozik a Sampdoria, amely tegnap felkészülési mérkőzésen 2–1-re kikapott a Haladástól. Angelo Palombo exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak, amelyben beszélt Laczkó Zsoltról és Koman Vladimirről is.

 

„Elsőre komoly, csendes fiúnak látszik, valójában azonban pont olyan, mint én. Imád viccelődni, nevetni, örökké húzzuk egymást. Bosszantásban kifogyhatatlan az ötletekből, bármikor jöhet tőle egy tasli, olaszul sértegetni pedig már úgy tud, mintha világéletében nálunk élt volna” – mondta Palombo Laczkó Zsoltról, azt azonban nem tudja, hogy a magyar válogatott játékos marad-e a csapatnál.

„Ezt az edző és a klub dönti el. Elszántsága, fizikai adottsága alapján megérdemelné a bizalmat. Örültem neki, hogy egy év szünet és a Vicenzánál töltött nehéz időszaka után újra köztünk van.”

A 31 éves 22-szeres olasz válogatott játékos Koman Vladimirről is elmondta a véleményét.

„Nem volt szerencséje nálunk, többre vihette volna. Időnként még most is beszélünk, tudom, hogy Oroszországba került, a Krasznodarhoz. Elsősorban kívánom neki, legyen boldog, másodsorban pedig azt, hogy térjen vissza mihamarabb a futball első vonalába.”

„HIÁBA CSÖKKENT A FIZETÉSÜNK, ÍGY IS RENGETEG PÉNZT KERESÜNK” – AZ EGYOLDALAS INTERJÚT KERESSÉK A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMÁBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik