Roma: részben a Spurs állja Mourinho fizetését – sajtóhír

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.05.05. 13:03
null
Mourinho mosolyoghat, sajtóhírek szerint három év alatt 39 millió euró üti a markát (AFP)
Mint ismert, José Mourinho a nyártól az AS Roma vezetőedzője lesz. A CNN újságírója, Tancredi Palmeri információja szerint a portugál szakember nem a Romától kapja majd járandósága egészét, mivel korábbi csapatának, a Tottenhamnek még két évig fizetnie kell.

José Mourinhót április 19-én menesztette a Tottenham Hotspur. A portugál szakember néhány nappal ezelőtt még azt mondta, hogy nincsenek tervei a jövőre nézve. Ehhez képest az AS Roma tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy az idény végén távozó Paulo Fonseca helyét Mourinho veszi át.

Az olasz sportújságíró, Tancredi Palmeri szerint Mourinho 3 éves római időszaka alatt 39 millió eurót fog keresni, méghozzá úgy, hogy az első két évben korábbi csapatától 18 millió eurós, a rómaiaktól pedig összesen 21 millió eurós fizetésben részesül.

A Daily Mail ugyanakkor ennek némileg ellentmondva arról számolt be, hogy Mourinho 18 milliós „kárpótlási csomagjának” nagyját akkor kell kifizetnie a Tottenhamnek, ha a portugál vezetőedzőt nem alkalmazzák új csapatnál. Az információ szerint így 15 millió eurót spórol a Spurs.


 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik