Roma: Luis Enrique lehetséges érkezése címlapsztori az olasz lapokban

Vágólapra másolva!
2011.05.26. 13:50
Az olasz sajtóban továbbra is tartanak a találgatások arról, hogy ki irányítja a következő szezonban az AS Roma labdarúgócsapatát. A „farkasok” szakvezetőjét jelenleg még Vincenzo Montellának hívják, de lapinformációk szerint már nem sokáig. A hírek szerint Luis Enrique is követheti.

Két tekintélyes olasz napilap, a Corriere dello Sport és a La Gazzetta dello Sport is címlapsztoriként tálalta, hogy a Real Madrid és a Barcelona korábbi játékosa, a jelenleg a Barcelona B-t dirigáló Luis Enrique lehet a Roma következő vezetőedzője.

A 41 éves szakember 2008-ban Josep Guardiola helyét vette át a Barcelona B csapatánál, de már korábban kijelentette, hogy – még két évig szóló szerződése ellenére – a nyáron távozni szeretne. Corriere dello Sport és a La Gazzetta dello Sport is címlapsztoriként tálalta, hogy a Real Madrid és a Barcelona korábbi játékosa, a jelenleg a Barcelona B-t dirigáló Luis Enrique lehet a Roma következő vezetőedzője.

A 41 éves szakember 2008-ban Josep Guardiola helyét vette át a Barcelona B csapatánál, de már korábban kijelentette, hogy – még két évig szóló szerződése ellenére – a nyáron távozni szeretne.

A Roma első számú kiszemeltjének azonban továbbra is a Chelsea-től távozó Carlo Ancelottit tartják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik