Roma: az igazgató tudni véli, mi lesz Mourinho sorsa a klubnál

V. J./MTIV. J./MTI
Vágólapra másolva!
2023.01.03. 17:08
null
Az AS Roma igazgatója szerint Mourinho nem lesz portugál szövetségi kapitány (Fotó: AFP)
Tiago Pinto igazgató szerint José Mourinho annak ellenére az AS Roma labdarúgócsapatának vezetőedzője marad, hogy a portugál szövetségi kapitányi poszt üressé vált a világbajnokság után.


„Amikor olyan szakember dolgozik az együttesnél, mint Mourinho, akkor hozzá kell szokni ahhoz, hogy pletykák keringenek róla. Másfél év után ez az első alkalom, hogy egy klub vagy nemzeti szövetség érdeklődött iránta, de az algarvei edzőtáborban ez nem volt zavaró tényező” – mondta a Gazzetta dello Sportnak adott interjújában Tiago Pinto, aki azt várja, hogy honfitársa az olasz fővárosban marad.

Az 59 éves José Mourinhót nemcsak a portugál, hanem a brazil szövetségi kapitányi posztra is esélyesnek tartják, miután Fernando Santos és Tite is távozott posztjáról a katari vb-t követően.

A portugál tréner 2021 nyarán vette át az AS Roma szakmai munkájának irányítását és rögtön az első idényében megnyerte a debütáló Konferencialigát új csapatával, amely hatvan év után diadalmaskodott ismét nemzetközi sorozatban. A jelenlegi idényben az Európa-ligában az osztrák FC Salzburggal találkozik az AS Roma a nyolcaddöntőbe jutásért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik