Roma: a „Totti-utód” a PL egyik kiesőjelöltjéhez szerződhet – sajtóhír

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.01.26. 14:26
null
Zaniolo Milánóban vagy a Bournemouthnál köt ki? (Fotó: Getty Images)
Egyre inkább úgy tűnik, az AS Roma megválik olasz válogatott játékosától, Nicolo Zaniolótól, aki még a télen távozni szeretne az olasz fővárosból. A 23 éves támadó középpályás állítólag a Milanba vágyik, de a Premier League egyik kiesőjelöltje, az AFC Bournemouth adta eddig a legjobb ajánlatot... 


Nicolo Zaniolót nem sokkal római bemutatkozását követően az új Francesco Tottinak kiáltották ki az olasz fővárosban, azóta azonban két térdszalagszakadáson is túl esett, s nem is futballozik olyan formában, mint korábban.

Ettől még egészségesen kulcsembere a rómaiaknak, csakhogy Zaniolo távozni szeretne, legfőbb célja pedig egybehangzó sajtóhírek szerint az, hogy a címvédő AC Milannál folytathassa – amellyel szóban már meg is egyezett. Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano is megerősítette ezt, ám hozzátette: a klubok között egyelőre nincs egyezség.

A milánóiak ajánlata ugyanis egy kölcsönvétel, vásárlási opcióval, de a Roma egyből pénz szeretne látni Zaniolóért, ha elengedi. Az AFC Bournemouth ajánlata ezzel szemben sokkal kecsegtetőbb: 30 millió euró bónuszokkal, hozzátéve, hogy ha az angolok eladják a jövőben Zaniolót, akkor a rómaiak abból a transzferből is kapnának 10 százalékot.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik