Roma: felvette a kapcsolatot Rudi Garciával a Barca - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.22. 22:26
Olasz sajtóhírek szerint a Barcelona labdarúgócsapatának vezetői közvetetten már felvették a kapcsolatot Rudi Garciával. A Roma francia trénere az egyik lehetséges jelölt a szezon végén minden bizonnyal távozó vezetőedző, Gerardo Martino utódjának.

Az Il Messaggero arról számolt be, hogy a katalánok már egyeztettek a spanyol származású francia tréner menedzserével, Pascal Boisseau-val. Megszólalt Mauro Baldissoni római klubigazgató is, aki bízik a tréner maradásában, akit a római együttes egy nagyon fontos részének tekint, bár azt elismerte, hogy döntő részben a szakemberen múlik saját sorsának alakítása.

Az 1994-től edzősködő, tavaly nyáron Lille-ből Rómába szerződő ötvenéves tréner remek szezont fut a fővárosiakkal. Négy fordulóval a zárás előtt csapata biztos BL-főtáblás helyen áll, bár matematikai esélye még az aranyéremre is van, vélhetően másodikként zárja a bajnokságot.

A katalánokkal az elmúlt napokban pár húzónevét (Jürgen Klopp, Diego Simeone) és más trénereket (Ernesto Valverde, Luis Enrique, André Villas-Boas) is kapcsolatba hoztak, de hivatalos megerősítést a klub egyik esetben sem adott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik