Az elmúlt napokban a párizsi klub tűnik a befutónak a 26 éves, 54-szeres uruguayi válogatott támadóért folyó versenyfutásban, mivel a hírek szerint kész kifizetni a 63 millió eurós kivásárlási összeget.

A francia bajnok mellett a Chelsea-t, a Manchester Cityt és a Real Madridot is előszeretettel boronálták össze a Copa América-győztes csatárral, de ezek az együttesek a hírek szerint vonakodnak megadni ezt az összeget.

Több olasz forrás szerint a PSG sportigazgatója, Leonardo Rómába utazott, hogy személyesen találkozzon a Napoli elnökével, Aurelio De Laurentiisszel. A hírek arról szólnak, hogy a PSG megpróbálja az uruguayi gólzsák árát valamivel lejjebb alkudni az említett összegnél, olyan 58 millió euró körülire.

A két együttes között már tavaly is volt játékosmozgás, akkor Ezequiel Lavezzi érkezett a Parc de Princes-be a Napolitól – mintegy 26 millió euróért.

További híresztelések szerint akár még a francia élvonal legutóbbi gólkirályát, Zlatan Ibrahimovicot is belevonhatják a tranzakcióba, bár erre kevés az esély.