PSG: Cavani – Inter?! A Gazzetta címlapon tárgyalja

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.04.27. 16:01
null
Mauro Icardi és Edinson Cavani: Ki megy? Ki marad? (Fotó: AFP)
Képviselői felajánlották Edinson Cavani szolgálatait az Internazionalénak – frissítette újabb szállal a PSG nyáron szabaddá váló uruguayi labdarúgója körüli találgatásokat a tekintélyes La Gazzetta dello Sport.

 

A Gazzetta hétfői címlapja
A Gazzetta hétfői címlapja

A sztorit hétfői címlapján tálaló olasz sportlap úgy tudja, hogy Edinson Cavani ügynökeinek ötlete tetszést aratott az Inter vezetőinél, annál is inkább, mert ők állítólag szívesen visszaküldenék Alexis Sánchezt a Manchester Unitednek – és az uruguayi megfelelő helyettes lenne.

A Gazzetta ugyanakkor azt is írja, hogy a koronavírus-járvány miatti új helyzetben a PSG két lehetőség között vacillál: kifizeti az éppen az Intertől kölcsönkapott Mauro Icardi szerződésében szereplő 70 millió eurós kivásárlási árat – Icardi állítólag nagyon szívesen maradna a francia fővárosban –, vagy ajánl egy új, két évre szóló szerződést Cavaninak.

Mint beszámoltunk róla, a megváltozott helyzetben akár Cavani számára is vonzó lehet a párizsi hosszabbítás, noha sok csapat szívesen látná a soraiban – a legkitartóbban az Atlético Madrid ostromolta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik