Olaszország: Sarri szerződést bonthat a Juvéval; Firenzében köt ki?

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2020.10.30. 16:15
null
Mauruzio Sarri és a Juventus útjai augusztus óta nem tudnak szétválni (Fotó: AFP)
A Football Italia értesülései szerint az olasz labdarúgó-élvonalban (Serie A) szereplő Juventus korábbi vezetőedzője, Maurizio Sarri kész közös megegyezéssel felbontani szerződését a klubbal, hogy elfogadhassa a Fiorentina ajánlatát.

 

Maurizio Sarrit augusztusban az előző idényben szerzett bajnoki cím ellenére menesztette a Juventus. Ezt követően az edző nem volt hajlandó hozzájárulni szerződése felbontásához, ezzel arra kötelezve a torinóiakat, hogy továbbra is utalják a fizetését.

A Sky Sports Italia és a Tuttosport értesülései szerint a felek újra tárgyalóasztalhoz ültek, és rövidesen megszülethet az egyezség a megállapodás felbontásáról.

Sarrit 2023 nyaráig köti szerződés a klubhoz. Az olasz lapok információi szerint az edző hajlandó lenne lemondani az utolsó évre szóló fizetéséről, ha megkapja a teljes 2020–2021-es idényre szóló, nagyjából 6 millió eurós, azaz kb. 2.2 milliárd forintos összeget.

Ha megállapodás hivatalosan is megszűnik, a Toszkánában felnőtt Sarri a hírek alapján a Fiorentinánál vállalhat munkát. A firenzeiek öt mérkőzés után a tizedik helyen állnak az olasz élvonalban, kétszer nyertek és egyszer értek el döntetlent, Beppe Iachini teljesítményével pedig nem elégedett a lila-fehér klub vezetősége.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik