Olaszország: labdaszedőcsíny miatt szakadt félbe a meccs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.11. 16:50
Nem mindennapi esetről számolt be a La Gazzetta dello Sport: labdaszedői csínytevések miatt bukott el három pontot a Bari korosztályos labdarúgócsapata az olasz primevera bajnokságban.

A Bari 2–1-re vezetett a Latina ellen, amikor a második félidő 35. percében a játékvezető lefújta a mérkőzést, mert megelégelte a hazai labdaszedők csínytevéseit.

NÉHÁNY EMLÉKEZETES LABDASZEDŐCSÍNY – ÖSSZEÁLLÍTÁSUNK ITT!

„A labdaszedők folyamatosan súlyos sportszerűtlenségeket követtek el, viselkedésük lehetetlenné tette a mérkőzés normális lejátszását. És a hazai klub semmit sem tett a megfékezésük érdekében” – indokolta döntését a játékvezető.

Hogy mit követtek el a srácok? Rendszeresen több labdát hajítottak az ellenfél játékosai felé, amikor azok bedobáshoz készülődtek, és ezzel megakadályozták a játék folytatását. Két alkalommal úgy hiúsították meg a Latina gólszerzését, hogy a tizenhatoson belül gólhelyzetbe kerülő csatár elé még egy labdát odadobtak.

A három pontot a Latina kapta meg 3–0-s gólkülönbséggel. Az indoklás szerint a hazai klub tevőlegesen részt vett az incidensekben. A Bari vezetői ezt tagadják, fellebbeztek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik