Olaszország: közel a bejelentés, megvan Nagy Ádám új csapata

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2021.08.23. 12:07
null
Nagy Ádám két év után térhet vissza Olaszországba (Fotó: AFP)
Helyi sajtóhírek szerint az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Serie B) szereplő Pisa szerződtetheti a magyar válogatott Nagy Ádámot. A hírt a Bristol City is megerősítette.


A lanzione.it szerint a Pisa egy külföldi válogatott középpályás átigazolását jelentheti be hamarosan, aki nem más, mint Nagy Ádám. A 26 éves labdarúgó augusztus elején jelezte távozási szándékát az angol másodosztályú Bristolnál.

„Valóban kitartóan érdeklődik az olasz csapat, és már megtörtént a kapcsolatfelvétel a két klub között is. Napokon belül eldől, hogy van-e realitása a váltásnak, és hogy sikerül-e minden részletben megegyezni” – nyilatkozta a hír kapcsán a csakfoci.hu-nak az 51-szeres magyar válogatott játékost képviselő CMG menedzseriroda társtulajdonosa, Kövesdi Viktor.

A hírt a Bristol City is megerősítette a Facebookon.

„Nagy Ádám a héten a Pisához szerződik, amennyiben átmegy az orvosi vizsgálaton. A Bristol Citynél mindenki szép jövőt kíván Ádámnak és a családjának” – írja az angol klub.

Az előző évadban a Serie B 14. helyén végzett a Pisa, amely a nyáron nevezte ki sportigazgatónak Claudio Chiellinit, a Juventus Eb-győztes védőjének, Giorgio Chiellininek az ikertestvérét.

Nagy 2016 és 2019 között játszott az olasz élvonalbeli Bolognában, a legutóbbi két évadot az angol másodosztályú Bristol Citynél töltötte, amely színeiben 62 tétmérkőzésen 3 gólt szerzett és 4 gólpasszt adott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik