Ibrahimovic aggódik a játékosügynökéért (Fotó: AFP)


Mint ismert, az olasz sajtó egybehangzó beszámolója szerint 54 éves korában elhunyt Mino Raiola, holland-olasz játékosügynök. Miután a halálhír Olaszországból indulva villámgyorsan körbeszáguldott a világhálón, a holland NOS arról írt, hogy Raiola asszisztense, José Fortes Rodríguez cáfolta az ügynök haláláról szóló híreket. Később maga Raiola és orvosa is megszólalt. 

A La Gazzetta dello Sport arról cikkezett, hogy csütörtökön Raiola egyik legnevesebb ügyfele, Zlatan Ibrahimovic meglátogatta a játékosügynököt a kórházban.

A svéd klasszis már kifelé tartott a kórházból, amikor az egyik újságíró megkérdezte, hogy „van-e bármi mondanivalója Raiolával kapcsolatban.” A Milan csatára kiakadt – írja az svt.se honlapja.

„Hogy volt merszed nekem feltenni ezt a kérdést?” – kérdezett vissza Ibrahimovic, majd távozott a helyszínről. Az esetet az SVT Sport újságírója, Jennifer Wegerup végignézte.

Raiola 2003 óta Ibrahimovic ügynöke, s a remek karriert befutó csatár többször is kifejezte, mennyire hálás a szakembernek. A 40 éves játékost érthető módon felzaklatták a csütörtöki hírek, amelyek tévesen Raiola haláláról szóltak.