Olasz Kupa: egy-egy meccset kapott Ibra és Lukaku

MTI, I. SZ.MTI, I. SZ.
Vágólapra másolva!
2021.01.29. 16:26
null
Zléatan Ibrahimovicot és Romelu Lukakut is eltiltották (Fotó: AFP)
Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan és Romelu Lukaku, az Internazionale csatára is egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott a labdarúgó Olasz Kupa keddi negyeddöntőjében történtek miatt, de egyiküket sem az egymással folytatott éles szóváltás miatt büntették meg.

A svéd és a belga támadó – aki korábban játszott együtt a Manchester Unitedben – az első félidő vége előtt veszett össze és becsmérelte egymást hangosan. Az incidens a játékrész lefújása után sem maradt abba, és a higgadtságát teljesen elveszítő Lukakut társainak kellett lecsillapítaniuk.

A játékvezető a veszekedő futballistákat egy-egy sárga lappal „jutalmazta”, a fegyelmi bizottság viszont pénteken nem büntette külön ezért őket. Ibrahimovicnak és Lukakunak azonban így is ki kell hagynia a következő meccset a kupasorozatban. Előbbinek azért, mert a második félidőben megkapta második sárga lapját és kiállították, utóbbinak pedig azért, mert összegyűlt annyi lapja, amennyi után eltiltás jár.

A büntetés az Internazionalét érinti rosszabbul, mert Lukaku így nem lehet ott a Juventus elleni kupaelődöntő jövő heti első felvonásán. A kék-feketék 2–1-re győztek kedden, és kiejtették a bajnoki listavezető Milant a sorozatból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik