Napoli: mégsem megy a „kínaiakhoz” a klub szlovák legendája?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.07. 11:37
null
Mi lesz vajon a csapatkapitány sorsa? (Fotó: AFP)
Az utóbbi hetek történései alapján már szinte biztosnak lehetett venni, hogy az olasz élvonalbeli Napoli középpályása, Marek Hamsík a kínai Talien Jifangnál folytatja pályafutását. Szerdán azonban jött a fordulat az ügyben: a nápolyi együttes a hivatalos oldalán jelentette be, hogy felfüggeszti a tárgyalásokat, mivel a kínai klub máshogy szeretne fizetni a korábban megbeszélthez képest.

 

„A Napoli úgy döntött, hogy felfüggeszti Marek Hamsík kínaiakhoz való eladását, mert a fizetési eljárás nem egyezett meg azzal, amiben korábban megállapodtunk” – írta szerdán az olasz klub a hivatalosTwitter-oldalán.

Olasz sajtóértesülések szerint a Napoli bónuszokkal együtt 20 millió eurót kereshetett volna az üzleten, Hamsík pedig évente 9 millió eurót új kenyéradójánál.

A Sky Italia azt állítja, a probléma gyökere az, hogy a Talien Jifang a következő három évben részletekben utalta volna át az összeget, a Napoli viszont ezt egyszerre szeretné megkapni.

A nápolyi gárda későbbi,angolul kiadott kommünikéjében már úgy fogalmazott, hogy a transzfert csak késleltetik. Így az üzlet még bekövetkezhet, esetleges másik kínai csapattal is, mivel az ottani átigazolási piac február 28-ig nyitva áll.

Érdekes lenne ezek után a szlovák válogatott labdarúgó maradása, mivel kedden már egy meglepetés búcsúpartit is rendeztek neki a csapattársai.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik