Napoli: a BL-továbbjutás után menesztették Carlo Ancelottit – hivatalos

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2019.12.11. 00:17
null
Ancelotti nem maradhat a Napoli élén (Fotó: AFP)
Miután a Napoli 4–0-ra legyőzte a Genket és továbbjutott a labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjából, a klub a hivatalos honlapján közölte, hogy menesztette a csapat vezetőedzőjét, Carlo Ancelottit.

 

A Napoli azt követően jelentette be Carlo Ancelotti menesztését, hogy az olasz csapat 4–0-ra legyőzte a Genket, és a Liverpool mögött a 2. helyen jutott tovább a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába.

„A klub úgy döntött, hogy meneszti a csapat vezetőedzőjét, Carlo Ancelottit. A jó kapcsolat és a tisztelet továbbra is megmarad Aurelio De Laurentiis elnök és Carlo Ancelotti között” – írja a klub a hivatalos Twitter-oldalán.

 


 

A BL-ben ugyan jól szerepel az olasz együttes, a Serie A-ban viszont rossz formában van, az előző hét bajnokiján nyeretlen maradt, s a tabellán csupán a 7. helyet foglalja el. A Napoli legközelebb szombaton, a közvetlen mögötte álló Parmával csap össze.

Az olasz Tuttosport már készpénznek veszi, hogy Ancelotti helyét a Milan egykori játékosa és trénere, Gennaro Gattuso veszi át. Ancelotti egyébként 2001 és 2009 között a Milannál edzője volt Gattusónak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik