Milan: újabb érkező, a nyáron már 129 milliót költöttek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.07. 16:17
null
Andrea Conti is aláírt a Milanhoz (Fotó: acmilan.com)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan a hivatalos honlapján jelentette be az Atalantától érkező Andrea Conti szerződtetését. A 23 esztendős futballista öt évre írt alá a milánói klubhoz.

Az U21-es Európa-bajnokságon az olasz válogatottal elődöntőt játszó Conti csütörtökön érkezett Milánóba orvosi vizsgálatra, amelyen sikeresen átesett, így minden akadály elhárult a klubváltása elől.

A felek nem hozták nyilvánosságra a jobb szélen bevethető futballista vételárát, de a transzfer értéke sajtóhírek szerint 25 millió euróra rúg. A milánói klub 24 milliót fizet az Atalantának, továbbá az U20-as válogatott Matteo Pessina játékjogát is átadja.

A Milan ezen a nyáron már 129 millió eurót költött új játékosokra, Conti előtt ugyanis André Silvát (38 millió), Hakan Calhanoglut (22 millió), Ricardo Rodríguezt (18 millió) és Mateo Musacchiót (18 milliót) is megvásárolta, Franck Kessiét nyolcmillióért kölcsönvette, míg Fabio Borini ingyen, de kötelező vásárlási opcióval érkezett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik