Milan: tárgyalnak a Real Madriddal Kaká klubváltásáról

Vágólapra másolva!
2013.01.17. 16:05
Könnyen elképzelhető, hogy a Real Madrid brazil középpályása, Kaká a télen visszatér korábbi sikerei helyszínére, és újra a Milanban folytatja pályafutását. A Milan hivatalos televízió-csatornája is elismerte, hogy a piros-feketék vezetői tárgyalnak az aranylabdás játékos klubváltásáról a „királyi klubbal”.

Több forrás is beszámolt róla, hogy a brazil válogatott játékos nem érzi jól magát jelenlegi klubjánál, és szerda este egy vacsorán ezt Robinhónak és több korábbi csapattársának is megerősítette, amikor találkozott velük.

A Tuttosport beszámolója szerint Milánóban ma reggel Massimiliano Allegri vezetőedző és Adriano Galliani, a rossoneri második embere megbeszélést tartott az átigazolásokról, és az egyeztetésen ott volt az a Gaetano Paolillo is, aki annak idején a milánóiakhoz közvetítette Kakát.

A hírek szerint a két klub között már megkezdődtek a tárgyalások, és az olasz sajtó szerint Kaká kölcsönben kerülhetne a Milanhoz, mert hosszú távon már nem illeszkedik a fiatalokra alapozó koncepciójába, ráadásul a rossoneri számára túl magas lenne a fizetése is. Igaz, a pletykák szerint a szívének kedves klub miatt a játékos állítólag még jelentős engedményekre is hajlandó lenne a juttatásából.

Kaká korábban 2003 és 2009 között szerepelt a Milanban, és ezalatt az időszak alatt a klub húzóemberévé nőtte ki magát, José Mourinho kezei alatt azonban nem tudott állandó helyet kiharcolni a Real Madridban, ebben az idényben mindössze hét bajnokin léphetett pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik