Milan: még ki sem nevezték az új edzőt, a szurkolók máris utálják

Vágólapra másolva!
2019.10.09. 09:04
null
A Milan szurkolói nem örülnek Stefano Pioli várható kinevezésének (Fotó: AFP)
Tegnap hivatalosan is menesztette Marco Giampaolót vezetőedzői pozíciójából az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában (Serie A) szereplő AC Milan vezetősége. Helyét minden jel szerint Stefano Pioli veszi majd át, a patinás olasz klub szurkolói azonban nincsenek ettől elragadtatva.

Alig, hogy távozott Marco Giampaolo a Milan kispadjáról, máris tiltakoznak az új tréner ellen a Milan hívei. Ugyan hivatalos bejelentés még nem történt, az olasz sajtóban kész tényként kezelik Stefano Pioli kinevezését, a szakembert kedden egy belvárosi milánói szállodából távozva kaptak lencsevégre a fotósok. A rossoneri hívei a Twitteren kezdtek erős tüntetésbe.

Az egyik legnépszerűbb közösségi felületen a #PioliOut, vagyis a „Pioli távozz” hashtaggel fejezik ki sorra nemtetszésüket a rajongók. A hashtag annyira elterjedt, hogy rövid ideig a legtöbbet használt bejegyzési hivatkozás volt Olaszországban a Twitteren, de még mindig az első ötben van.

Stefano Pioli könnyen lehet, hogy órákon belül már hivatalosan is a Milan legújabb vezetőedzője lesz, de nem számíthat örömteli fogadtatásra. Az 53 esztendős olasz szakember legutóbb a Fiorentina együttesét irányította közel két éven keresztül, előtte pedig már a dolgozott Milánóban, az Internazionale együttesénél, ahol mindössze féléves munka után menesztették.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik