Milan: Galliani Madridban; már megvan az új edző - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.25. 11:41
null
Adriano Galliani Madridba utazik, de nem Carlo Ancelotti, hanem Unai Emery miatt (Fotó: Reuters)
Olasz lapértesülések szerint a Serie A-ban szereplő Milan hamarosan szerződteti a spanyol Unai Emeryt, a Sevilla jelenlegi trénerét, és a szezon végén a 43 éves szakember váltja az olasz klub kispadján Filippo Inzaghit.

„Hétfőn utazom Madridba – árulta el Adriano Galliani, a Milan vezérigazgatója. – Azt viszont nem mondtam, hogy Carlo Ancelotti miatt. Meglátjuk, találkozom-e vele. Ő jelenleg a Real vezetőedzője, míg a Milané Filippo Inzaghi. Majd kiderül, hosszú nyarunk lesz.”

„Két remek csapat van Madridban, sok jó játékossal… A legfontosabb, hogy a Milan ismét a régi fényében tündököljön" – mondta sejtelmesen Galliani.

A Mediaset újságírója, Maurizio Pistocchi szerint azonban Galliani a szavait csak figyelemelterelésnek szánta, és valójában Unai Emery aláírására pályázik, aki jelenleg a La Ligában szereplő Sevilla vezetőedzője – Galliani Madridban pedig a spanyol gárda képviselőivel találkozik.

Pistocchi a hivatalos Twitter-csatornáján azt is megemlíti, az információ hiteles forrásból származik, és az illető, aki, akitől a „tippet” kapta, korábban Clarence Seedorf, valamint Roberto Mancini szerződtetését is hónapokkal a hivatalos bejelentés előtt „leleplezte”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik