Milan: erősítésre 100 millió euró – újra a régi fényben?

Vágólapra másolva!
2022.06.09. 13:05
null
Szögletzászló a San Siróban egy Milan-meccs előtt (Fotó: AFP)
A tekintélyes La Gazzetta dello Sport szerint akár 100 millió eurót is elkölthet a nyári átigazolási piacon az olasz labdarúgó-bajnokságot 11 év után elhódító Milan.

 

Az olasz sportnapilap szerint a hamarosan birtokon belülre kerülő új tulajdonosok feltett szándéka, hogy az utóbbi évtizedben szakmailag és pénzügyileg is gyengélkedő klub a régi fényében tündököljön, ám az állítólagos kiszemeltek között akadnak olyanok, akikhez a tervezett 100 millió eurós nyári átigazolási keret sem feltétlenül elegendő.

Renato Sanches várható érkezéséről már mi is beszámoltunk, a Gazzetta mellette egy másik Lille-játékos, a védő Sven Botman aláírását is elképzelhetőnek tartja – bár érte a 30 millió fontot kínáló Newcastle Uniteddel is meg kell harcolni.

Nicolo Zaniolo (Roma) is célpont, bár a „farkasok” sokkal többre értékelik középpályásukat, mint amennyit a milánóiak kínálnak, a legutóbbi portugál bajnokság gólkirálya, az uruguayi Darwin Núnez (Benfica) pedig már-már elérhetetlen, őt ugyanis a Liverpool csábítja.

A Gazzetta szerint Luka Jovics, a Real Madrid szerb támadója megszerzéséért viszont eséllyel szállnak harcba a piros-feketék.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik