Milan: balhé a tartalékoknál – Maldinit és egy játékost eltiltottak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.07. 12:59
Az Olasz Labdarúgó-szövetség november 15-éig eltiltotta Paolo Maldinit, a Milan stratégiai és fejlesztési igazgatóját, valamint három mérkőzésről elmeszelte Andrea Contit, a gárda olasz válogatott játékosát.

A történet hátterében az áll, hogy a tartalékcsapat (Primavera) november másodikán (pénteken) 2–0-ra kikapott a Chievótól – a veronai egyesület második gólja büntetőből született, az ítélet azonban erősen megkérdőjelezhető, a Chievo játékosa ugyanis feldobta magát, a játékvezető viszont ezt nem látta, s tizenegyest adott.

A mérkőzés összefoglalója, benne a kérdéses büntetővel



A mérkőzést követően Paolo Maldini – aki a helyszínen nézte végig a találkozót – nem épp a tőle megszokott nyugalommal és higgadtsággal kezelte a bíró bakiját, sértegette a játékvezetőt az öltözőfolyosón, míg a hosszú térdsérülése után visszatérő Andrea Conti – aki a tartalékoknál próbál ismét formába lendülni – Maldinihez hasonlóan nehezményezte a bíró döntését, nem hagyta, hogy a spori becsukja az öltözője ajtaját.

A szövetség most a jelentés alapján megvizsgálta a történteket, s úgy határozott, hogy Maldinit november 15-éig eltiltja, míg Conti a soron következő három mérkőzésen nem léphet pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik