Bologna: több ajánlat Nagy Ádámért, német és spanyol csapatnál is képben

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2019.07.29. 13:21
null
A Bologna középpályása, Nagy Ádám (balra) várhatóan klubot vált a nyáron (Fotó: Getty Images)
A Corriere dello Sport értesülései szerint a Bologna labdarúgócsapatánál abban az esetben várható új játékos szerződtetése, ha megoldódik azoknak a futballistáknak az ügye, akik az előző idényben kevesebbet játszottak és várhatóan a nyáron távoznak.

 

A Corriere dello Sport a Bologna kiszemeltjei között említi a PSV 24 éves középpályását, Jorrit Hendrixet, aki ugyanazon a poszton szerepel, mint a Bologna 23 éves ghánai játékosa, az előző idényben csak hat bajnokin játszó Godfred Donsah, illetve Nagy Ádám, aki Szinisa Mihajlovics vezetőedző érkezése óta a tavasszal csak két bajnokin játszott. Az olasz lap szerint elsősorban akkor várható új játékos érkezése a Bolognához, ha említettek távoznak.

Donsah esetében azt írják, hogy a török Antalyasporral már közel álltak a megállapodáshoz, de közben egy másik török csapattal, a Gazisehir Gazianteppel is egyeztetések kezdődtek. Nagy kapcsán – akinek a neve a hírek szerint korábban a szintén török Trabzonspornál és az olasz élvonalba feljutó Leccénél is szóba került – pedig úgy fogalmaz a Corriere, hogy néhány német Bundesliga-csapat és egy spanyol klub érdeklődött iránta, és megemlítik az olasz menedzser, Oscar Damiani nevét, aki azon dolgozik, hogy csapatot találjon a magyar válogatott középpályásnak.

A Nemzeti Sport Online a játékost képviselő CMG menedzserirodánál tájékozódott Nagy ügyében.

„Oscar Damianihosszú évek ótaaz olaszországi partnerünk, közösen dolgozunk Nagy Ádám ügyén– fogalmazott aCMG társtulajdonosa, Kövesdi Viktor.Vannak érdeklődések, sőt több ajánlat is érkezett már, de nem kapkodunk, nincs rá okunk, szeretnénk a játékossal közösen, körültekintően a lehető legjobb döntést meghozni, Ádám addig is a Bolognával készül, jelenleg éppen edzőtáborban van a csapattal. A cél az, hogy a top öt bajnokság valamelyikében futballozhasson, olyan klubnál, melynél a lehető legtöbb játéklehetőséghez juthat, ennek érdekében kölcsönszerződés és végleges váltás is elképzelhető.Azokat az érdeklődő klubokat, melyek Ádám számára is érdekesek lehetnek, összehozzuk a Bolognával, és amennyiben megállapodás születik, felgyorsulhatnak az események.”

A 33-szoros magyar válogatott középpályás 2016-ban, az Eb-szereplést követően a Transfermarkt szerint 1.8 millió euróért igazolt a Ferencvárostól a Bolognához, amelyben az első idényében még 28 találkozón jutott szóhoz, azóta viszont csak 13, illetve 16 tétmeccs adatott meg számára az előző két idényben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik