Lazio: Inzaghiék koronavírustesztje öt nap után lett először pozitív

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2021.04.09. 13:28
null
Simone Inzaghi és családja karanténba került (Fotó: AFP)
Az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Lazio vezetőedzője, Simone Inzaghi és családja karanténba került, miután mindegyiküknek pozitív lett a koronavírustesztje. A szakember felesége, Gaia Lucariello érdekes történetről számolt be az ilmessaggero.it-nek.

Az egész Inzaghi család karanténba került – a hírt a Lazio vezetőedzőjének, Simone Inzaghinak a felesége, Gaia Lucariello osztotta meg a médiával.

„Az egész múlt pénteken kezdődött – mondta Lucariello az ilmessaggero.it-nek. – Nyolc hónapos fiamnak, Andreának magas, harminckilenc fokos láza és hasmenése volt. Rögtön teszteltük, koronavírussal bajlódik-e, de az eredmény negatív lett. Másnap én is rosszul lettem, hasonló tünetekkel bajlódtam. Ugyanúgy jártunk el, mint pénteken, de én is negatív lettem. Innentől kezdve naponta elvégeztünk egy gyorstesztet magunkon. Szerdán romlott az állapotom, szóval eldöntöttem, ezúttal PCR-teszt alá vetem magam – az már kimutatta, megfertőződtem a koronavírussal.”

Simone Inzaghi és idősebb fia, Lorenzo is megfertőződött, de jól van, tünetmentes. A Lazio egyelőre nem adott ki közleményt a mester állapotáról, így arról sem, mikor térhet vissza a kispadra. A Serie A hatodik helyén álló csapat legközelebb vasárnap, a Verona otthonában lép pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik