Lazio: a bombaformában lévő csatár nevet a Chelsea ajánlatán

Vágólapra másolva!
2017.10.28. 12:24
Az olasz élvonalbeli Lazio labdarúgója, Ciro Immobile és ügynöke jót nevettek azokon a híreken, melyek szerint Kínából és az angol bajnok Chelsea-től is van ajánlata a csatárnak. A nemrégiben 2022 nyaráig hosszabbító támadó szenzációs szezont fut eddig: 14 tétmeccsen 17 gólnál és 4 gólpassznál tart.

„Jót nevettünk rajta, beleértve a Chelsea-vel kapcsolatos pletykákat – mondta az Immobile távozásával kapcsolatos pletykákkal kapcsolatban a TMW rádiónak Marco Sommella, a játékos ügynöke. – Egyúttal szeretném megragadni az alkalmat, és a nyilvánosság előtt is megköszönni a klubnak a szerződéshosszabbítást. Ügyfelem a Lazio legjobban fizetett futballistája lett."„Jót nevettünk rajta, beleértve a Chelsea-vel kapcsolatos pletykákat – mondta az Immobile távozásával kapcsolatos pletykákkal kapcsolatban a TMW rádiónak Marco Sommella, a játékos ügynöke. – Egyúttal szeretném megragadni az alkalmat, és a nyilvánosság előtt is megköszönni a klubnak a szerződéshosszabbítást. Ügyfelem a Lazio legjobban fizetett futballistája lett."

A Lazio jól kezdte a szezont, előbb 3–2-re legyőzte a Juventust a Szuperkupában, majd a bajnokságban csaknem két év után az első csapat lett, amelyik nyerni tudott a torinóiak otthonában. A fővárosiak vasárnap az újonc és még pont nélkül álló Benevento otthonába látogatnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik