Képek: így búcsúzott a világ a visszavonuló Zlatantól

Vágólapra másolva!
2023.06.06. 10:08
Mint ismert, az AC Milan vasárnapi bajnokiján bejelentette visszavonulását a 41 éves svéd futballklasszis, Zlatan Ibrahimovic, akitől korábbi klubjai, edzői, csapattársai és barátai, valamint számos híresség búcsúzott a közösségi médiában.
A korábbi klubok és csapattársak elköszöntek Zlatan Ibrahimovictól (Fotó: Getty Images) A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK!
A korábbi klubok és csapattársak elköszöntek Zlatan Ibrahimovictól (Fotó: Getty Images) A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK!

 

A látványos góljai és önbizalomtól duzzadó kijelentései mellett kemény stílusáról is ismert Ibrahimovicot – a teljesség igénye nélkül – az olasz, a spanyol, a francia és az amerikai bajnokság, valamint korábbi klubjai, az Ajax Amsterdam, a Milan, a Juventus, az FC Barcelona, a Manchester United, a Paris Saint-Germain és a Los Angeles Galaxy is búcsúztatta, ahogy egykori csapattársai és edzői is elköszöntek tőle, így például José Mourinho, Ronaldinho, David Beckham, Marco Verratti, Paul Pogba, Bastian Schweinsteiger, Rafael Leao, Olivier Giroud, Théo Hernandez és Mike Maignan, de például a 22-szeres Grand Slam-győztes szerb teniszező, Novak Djokovics is elköszönt.

A sporton kívüli hírességek közül pedig három svéd DJ, Sebastian Ingrosso, Axwell és Alesso is elbúcsúzott a visszavonult Ibrahimovictól.

Talán a legfrappánsabb és legviccesebb módon a korábbi ellenfél, Joey Barton köszönt el a svéd kiválóságtól. A két labdarúgó egy korábbi PSG–Marseille mérkőzésen szólalkozott össze, ami után az angol játékos nem szokványos módon szúrt oda Ibrának.


 

ZLATAN IBRAHIMOVIC PÁLYAFUTÁSA LÁTVÁNYOS GÓLJAI ÉS FRAPPÁNS CSELEKEDETEI MELLETT BALHÉKTÓL SEM VOLT MENTES

@_onlyzlatan_

Ibrahimovic Angry Moments

suono originale - _onlyzlatan_

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik