Zinédine Zidane edzőként térhet vissza korábbi csapatához (Fotó: AFP)

 

A hír szerint Zinédine Zidane-t hiába köti 2022 júniusáig szerződés a Real Madridhoz, a fizetése, valamint az ambíciói sem akadályozhatják meg abban, hogy visszatérjen Torinóba, amit a szurkolók is régóta szeretnének. A francia trénert már Massimiliano Allegri menesztését követően, a 2019–2020-as idényben szóba hozták a Juventussal, végül a torinói együttest Maurizio Sarri vette át.

Az átigazolási hírekben jártas újságíró, Fabrizio Romano szerint Zidane az idény végén fog dönteni a jövőjéről, most a hátralévő mérkőzésekre koncentrál. Ennek köszönhetően Florentino Pérez még várakozik, de van egy háromfős listája arról, hogy ki pótolhatná a francia edzőt.


Ezen a névsoron Allegri is szerepel, akinek éppen nincs csapata, sőt, a Sky Sport Italia és az Il Tirreno szerint a Real már meg is egyezett a szerződésének sarokpontjairól Allegrivel!

Andrea Pirlónak nem sikerült jól az első idénye edzőként, hiszen az Internazionale elvette a bajnoki címet a Juventustól, és a torinói együttes a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében búcsúzott a Porto ellen.