Juventus: Néha kinevetnek a klubnál – Matthijs de Ligt

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2021.05.17. 11:03
null
Nem De Ligt a Juve divatdiktátora, de a holland ezt egyáltalán nem bánja (Fotó: AFP)
Matthijs de Ligt, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus védője elárulta, hogy az öltözködése miatt többször kinevették már a klubnál.

A 26-szoros holland válogatott védő, Matthijs de Ligt nem az öltözködésével, hanem a játékával szereti magára felhívni a figyelmet.

„Nem szeretem a drága, divatos ruhákat. Önmagamat szeretem adni, engem nem fognak úgy látni, hogy öltönyben megyek edzésre. Néha kinevetnek a klubnál az öltözködésem miatt, de ezt egyáltalán nem bánom. A legfontosabb, hogy jól teljesítsek a pályán – mondta el a 21 éves sztár a de Volkskrant nevű holland lapnak.

De Ligt ebben az évadban 34 tétmérkőzésen lépett pályára a Juventusban. Az Ajaxtól szerződtetett klasszis elmondása szerint Hollandiában egy átlagos gyerek volt, aki focizott, Olaszországban viszont a társadalom felett állnak a labdarúgók, akiket akkor is hősként tisztelnek, ha rosszul játszanak. Az egyszeres olasz bajnok labdarúgó csapattársait dicsérte, külön kiemelve Cristiano Ronaldót.

„Fantasztikus látni, hogy Ronaldo 36 évesen is mennyire motivált, ahogyan megéli a sportot és fitten tartja magát. Ugyanez elmondható Chielliniről és Buffonról, mindenki elképesztően profi” – méltatta klubtársait De Ligt.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik