Juventus: Mindennap halálosan megfenyegetnek – Niccolo Pirlo

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.04.26. 20:33
null
Niccolo Pirlo (jobbra) szerint néhány drukker átlépett egy határt (Fotó: AFP)
A Juventus és vezetőedzője, Andrea Pirlo idénye nem a legjobban alakul: az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) a listavezető Interrel szemben – öt fordulóval a vége előtt – 13 pont a klub hátránya, ami azt jelenti, hogy a sorozatban megnyert kilenc bajnoki cím után idén valószínűleg nem ünnepelhet aranyérmet. A Juventus egyes szurkolói az edzőt hibáztatják az idei gyenge szereplés miatt, és a szakember fiát, Niccolo Pirlót támadják az interneten.

A 17 éves Niccolo Pirlo Instagram oldalán osztotta meg egy feltehetően Juve-szurkoló üzenetét, amelyet az 1–1-es döntetlennel végződő, vasárnap lejátszott Fiorentina–Juventus mérkőzés alatt kapott.

„Meg kell halnod az apáddal együtt” – állt a privát üzenetben.

Ezt követően Niccolo egy képet is megosztott, amelyben kifejezi véleményét a támadásról.


„A szüleim azt tanították, hogy mindig hallgassak meg mindenkit, de azt gondolom, hogy van egy határ, amelyet egy ideje már átléptek. Tizenhét éves vagyok, és mindennap hasonló üzeneteket kapok. Nem azért, mert különleges vagyok, hanem azért, mert a fia vagyok egy edzőnek, aki nyilván nem szeretne veszíteni” – írta Niccolo Pirlo, aki középpályásként futballozik, ahogyan az apja is egykor.

Nem ez az első eset, hogy egy volt labdarúgó hozzátartozóit megfenyegetik: mint beszámoltunk róla, a Bayern München sportigazgatója, Hasan Salihamidzic családját is érték már hasonló támadások az interneten.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik