Juventus: megegyeztek, jöhet az „új Messi” - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.15. 16:33
null
Paulo Dybala sajtóhírek szerint a Juventusban folytatja pályafutását (Fotó: Reuters)
Olasz lapértesülések szerint a Serie A-ban szereplő Juventus labdarúgócsapata mindenben megegyezett a Palermóval Paulo Dybala átigazolását illetően, és hamarosan szerződteti a 21 éves játékost.

 

Paulo Dybalát a Palermo elnöke, Maurizio Zamparini csak az „új Messiként” emlegeti. Dybalát több európai élklub is szeretné megszerezni. Összeboronálták már a Chelsea-vel, az Arsenallal, a Barcelonával, a PSG-vel, a Juventusszal és a Dzsudzsák Balázst is szemmel tartó Interrel is, amely így könnyen lehet, hogy a magyar szélsőre veti ki hálóját.

Úgy tűnik, hogy végül a Barca elleni Bajnokok Ligája-döntőre készülő „zebrák” lesznek a befutók, olasz lapértesülések szerint ugyanis már sikerült megállapodniuk a játékossal – valamint annak klubjával is.

A hírek szerint az argentin támadó ötéves szerződést ír alá a Juventusszal, éves fizetése 2.5 millió euró lesz. Persze a szicíliai csapat sem jár rosszul a transzferrel, a Juve 32 milliót fizet Dybala játékjogáért.

A 21 esztendős játékos a 2014–2015-ös szezonban 34 mérkőzésen lépett pályára, ezeken tizenhárom gólt szerzett, és tíz gólpasszt osztott ki. Ő vezeti a Serie A gólpasszlistáját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik