Juventus: „Még mindig nem kaptam meg a két traktort…”

Vágólapra másolva!
2019.11.16. 18:03
Miután Moise Kean a Juventushoz került, és a világ elkezdte megismerni a fiatal tehetséget, elindult egy őrült pletyka, miszerint a futballista édesapja két traktort kért azért, hogy Moise a torinóiak utánpótláscsapatát válassza. Most pedig kiderült, a pletyka minden szava igaz volt.

Moise Kean édesapja, Jean a Centro Suono Sportnak adott interjút, melyben többek között a traktorokról is szó esett, ám előtte fontosabbnak tartotta elmondani, szerinte hibázott fia.

„Hatalmas butaság volt Angliába szerződni, sosem értettem egyet ezzel az átigazolással, túl fiatal még, nem állt készen erre a váltásra! Remélem, amilyen gyorsan csak lehet, visszatér Olaszországba, a legjobb pedig az lenne, ha Rómába igazolna!” – mondta Kean édesapja, aki természetesen Mino Raioláról, fia ügynökéről is szót ejtett.

Kean édesapja még mindig haragszik a Juventusra… (Fotó: AFP, archív)
Kean édesapja még mindig haragszik a Juventusra… (Fotó: AFP, archív)

„Soha nem találkoztam még vele, nem is beszéltem vele, de szerintem nem is akarja, hogy bármilyen kapcsolat legyen köztünk. Ő, az ügyvédje és az exfeleségem intézték el, hogy Angliába igazoljon Moise. Látjuk az eredményét, játszik, de beilleszkedni nem tud…” – tette hozzá Jean Kean, aki végre beszélt a traktoros pletykáról is.

„Két dologban hiszek. Istenben, és a betartott ígéretekben. De a Juventusnál hazudtak nekem, ezért soha többé nem tudok megbízni bennük! A mai napig nem kaptam meg a két traktoromat!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik