Juventus: irány a River? Az argentin csatár a hazatérésről beszélt

Vágólapra másolva!
2019.09.27. 12:20
null
Gonzalo Higuaín visszatérhet a River Plate-hez (Fotó: AFP)
„Mindig is jó viszonyt ápoltam a klubbal” – felelte a jövőjét firtató kérdésre Gonzalo Higuaín egy lapinterjúban, aki amondó, szívesen öltené magára újra a River Plate szerelését. De előtte még szeretné kitölteni a 2021 nyaráig szóló szerződését a Juventusnál.


Jelenleg Olaszországra koncentrálok. Van még ez az idényem és a következő a Juventusnál. Szeretném kitölteni a szerződésem. Fogalmam sincs, hogy mikor jön el a visszavonulásom ideje, nem tudom, mit hoz a jövő, de mindig is erősen kötődtem a Riverhez, mind a klubhoz, mind a szurkolókhoz. Sosem tartottam kizártnak, hogy visszatérjek. Sőt. A csapatnak most nagyszerű edzője van Marcelo Gallardo személyében. Mindig is jó volt a viszonyom a klubbal, a szurkolók is mindig szeretetteljesen álltak hozzám. Szóval miért is ne? De egyelőre jól érzem magam Olaszországban” – gondolkodott el a Fox Sports felvetésére a hazatérésről a 31 éves labdarúgó.

Higuaín 2006 decemberében írt alá a Real Madridhoz, amely 12 millió eurót fizetett ki érte, és 2007 januárjában mutatkozott be a spanyol bajnokságban. 2013-ban a Napolihoz, majd 2016-ban jelenlegi csapatához, a Juventushoz szerződött. Azóta kölcsönben megjárta az AC Milant és a Chelsea-t is, ám korábbi nápolyi edzője, Maurizio Sarri kinevezésével ismét visszakerült a Juventus kezdőcsapatába.

A 2019–2020-as idényben már hat tétmérkőzésen jutott szóhoz, ezeken 437 percet futballozott és egy kivétellel mindig kezdett. Az évadban ennek ellenére is csak egy gólt szerzett eddig.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik