Juventus: Higuaín egy lépésre Miamitól – Giroud-val pótolhatják

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2020.09.11. 09:20
null
Erre van Amerika – Higuaín a tengerentúlon folytathatja. (Fotó: AFP)
Amerikai sportportálok információi szerint Gonzalo Higuaín, az olasz labdarúgó élvonalban szereplő Juventus támadója megegyezett az Inter Miamival, a játékos 2022 decemberéig a floridai klubban folytathatja pályafutását.


Az argentin csatár korábbi csapattársát, Blaise Matuidit követheti a részben David Beckham tulajdonában lévő amerikai klubba, amely az MLS jelenlegi kiírásában a Keleti főcsoport 13. helyén áll.

Az átigazolás egyedüli akadálya Higuaín jövő nyárig érvényes szerződése, amelynek felbontásáról még folynak a tárgyalások a „zebrákkal”. Utóbbi aligha jelent gondot, Andrea Pirlo vezetőedző ugyanis már nyilvánosan is bejelentette, nem tervez a rutinos csatárral.

A Juventusnál a Sky Sports Italia értesülései szerint már meg is találták Higuaín utódját: a Chelsea francia világbajnokával, Olivier Giroud-val előrehaladott tárgyalásokat folytatnak, a legfontosabb részletekben pedig már meg is egyeztek: a klub 5 millió eurót fizetne a játékosért, aki két évre kötelezné el magát a olaszokhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik