Juventus: Ha Dybala olyan szenvedéllyel edzene, mint CR… – Pirlo

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.14. 14:52
null
Pirlo nincs megelégedve Dybala hozzáállásával (Fotó: AFP)
Andrea Pirlo, a Juventus olasz ikonja, korábbi kiváló középpályása megkérdőjelezte Paulo Dybala, a torinóiak támadójának hozzáállását.

 

A 24 éves játékos mindössze 100 percet játszott együttese eddigi három bajnokiján – Paulo Dybala a Lazio ellen pályára sem lépett, míg a Parma ellen csereként beállva tíz perc jutott neki. Miután az argentin sztár kiszorult a kezdőből, rengeteg pletyka látott napvilágot a távozásával kapcsolatban.

Andrea Pirlo, a többek között a Juventusszal és a Milannal is sikert sikerre halmozó olasz ikon azon a véleményen van, hogy Dybalának talán a hozzáállásán kellene változtatnia.

„A szezon ezen szakaszában senkinek sem könnyű elfogadni, ha netán nem számít kezdőnek. Dybala mindent meg fog tenni azért, hogy sokat játsszon. Ha olyan szenvedéllyel edz majd, mint Cristiano Ronaldo, akkor nem is nagyon lehet kihagyni a csapatból. Ha valaki nem játszik, az azt jelenti, hogy még jobban kell hajtania. Dybala képességeit senki sem kérdőjelezi meg. Ahhoz, hogy a Juventusban meghatározó legyen valaki, először magában kell megtalálnia valamit. De az első és a legfontosabb, hogy mindezt önmagáért kell tennie” – vélekedett Pirlo a Tuttosportnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik