Juve: Dybala nem foglalkozik a Barca érdeklődésével

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.26. 18:09
Paulo Dybala, a Serie A-ban szereplő Juventus labdarúgócsapatának argentin sztárja elmondta, jelenleg még a Barcelona kedvéért sem szándékozik elhagyni a „zebrákat”.

A Juventus 22 esztendős támadója nagyszerűen játszik a jelenlegi szezonban, húsz bajnokin tizenkétszer volt eredményes, mellette nyolc gólpasszt is kiosztott.

Nem is csoda, hogy Dybalát az elmúlt hetekben egyre gyakrabban hozzák szóba például a spanyol Barcelonával, a hírek szerint Luis Enrique vezetőedző szívesen látná a csapatában a játékost.

Dybala azonban nem szeretne távozni a Juventustól.

„Jól érzem magam Torinóban, 2015 nyarán igazoltam ide, és nem szándékozom elhagyni a klubot” – öntött tiszta vizet a pohárba a háromszoros válogatott labdarúgó.

„Elmondhatatlanul boldog vagyok, igyekszem folyamatosan fejlődni, a célom, hogy egyre jobb és jobb legyek. Messi egy teljesen más szintet képvisel, csak néhányan képesek arra, amire ő. Remélem, lesz lehetőségem mellette játszani az argentin válogatottban. Legutóbb, amikor ott voltam a nemzeti csapat keretében, ő nem játszott, úgyhogy türelmesnek kell lennem, majd eljön az én időm is.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik