Juventus: David Trezeguet az Atléticóban folytathatja - lapértesülés

Vágólapra másolva!
2010.06.06. 13:25
A francia L’Équipe információi szerint a Juventus labdarúgócsapatának francia támadója, David Trezeguet a spanyol Európa-liga-győztes Atlético Madridban folytathatja pályafutását.

A franciák információi szerint a klub és a játékos menedzsere már megkezdték a tárgyalásokat, a játékosügynök Antonio Caliendo pénteken Madridban járt az ügyben.

A franciák úgy tudják: a 32 éves Trezeguet kitölti 2011-ig szóló szerződését a torinóiaknál, a váltásra így csak jövő nyáron kerülne sor. A támadó az ősszel még arról nyilatkozott, hogy a 2009–2010-es szezonban játszik utoljára a Juventusban, utána pedig családi okok miatt hazaszerződik.

Azt viszont nem részletezte, hogy ez Franciaország vagy Argentína. Mert esetében ez nem egyértelmű, hiszen 17 éves koráig Argentínában nevelkedett és futballozott. A napokban több hír is napvilágot látott Trezeguet-vel kapcsolatban, így felvetődött annak a lehetősége, hogy az AC Milanhoz, a Monacóhoz vagy a dubai al-Ahlihoz szerződik.  

Trezeguet az 1993–1994-es idényben az argentin élvonalban mutatkozott be a felnőttmezőnyben a CA Platense színeiben, 1995 és 2000 között a Monaco alkalmazásában állt, tíz esztendeje pedig a Juventushoz igazolt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik