Juventus: C. Ronaldo többet keresne, mint az 5 legjobban fizetett játékos összesen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.06. 10:54
null
Dybala fizetése eltörpülne C. Ronaldóéhoz képest (Fotó: AFP)
Ha igazak a hírek, vagyis Cristiano Ronaldo 30 millió eurót fog keresni a Juventusban, akkor pont egymillióval többet, mint Gonzalo Higuaín, Paulo Dybala, Douglas Costa, Miralem Pjanic és Sami Khedira összesen.

Továbbra is tartja magát a futballvilágot megrengető pletyka, mely szerint Cristiano Ronaldo 9 év után elhagyja a Real Madridot és a Juventus játékosa lesz. Állítólag szombaton be is mutatják Torinóban a portugált, akiért 100 millió eurót készül kifizetni az olasz klub, miközben a fizetése évi 30 millió euróra rúgna.

A mundodeportivo.com ennek apropóján számolta ki, hogy C. Ronaldo fizetése magasabb lenne, mint az 5 legjobban fizetett Juve-játékosé összesen!

A Financial Sports adatai szerint jelenleg még Gonzalo Higuaín keres a legjobban 7.5 millió euróval, őt követi Paulo Dybala 7-tel, Douglas Costa 6-ot tehet zsebre, Miralem Pjanic 4.5-öt, míg Sami Khedira 4-et. Akárhogy is számoljuk, ez 29 millió euró, vagyis egy egész millióval kevesebb, mint C. Ronaldo lehetséges bére.

Felvetődik a kérdés, hogy ez az elképesztő különbség vajon milyen hatással lehet a csapategysége? Arról nem is beszélve, hogy ha C. Ronaldo ára és bére miatt meg kell válni egy-két sztártól, akkor még tovább nőhet a differencia...

Most már tényleg csak napok kérdése és pont kerül az ügy végére? A Ronaldo-Juventus sztoriról IDE KATTINTVA olvashat bővebben!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik