Juventus: C. Ronaldo luxusautói elhagyták Olaszországot, a portugál követi őket?

Vágólapra másolva!
2021.05.18. 12:15
null
Cristiano Ronaldo távozik a Juventustól? (Fotó: AFP)
Cristiano Ronaldo, a Juventus sztárja az összes luxuskocsiját elszállíttatta Torinóból, ami a sportsajtó értékelése szerint annak a jele, hogy az ötszörös aranylabdás portugál futballista távozik olasz klubcsapatától – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

A madridi Marca – több olasz honlap nyomán – videós beszámolóval is illusztrálja a hétfő éjszakai „kiköltözést”, amikor is a hét autót kamionba pakolják. A szállítást egy lisszaboni cég hajtotta végre, ami azért érdekes, mert az utóbbi időben több információ is megjelent arról, hogy a 36 éves játékos a nyártól szülőhazájában, annál a Sporting CP-nél folytatja, ahol két évtizede elkezdte futballkarrierjét – írja az MTI.

A lisszaboni gárda azért is jöhet szóba a Torino utáni állomásként, mert megnyerte a portugál bajnokságot, így biztos Bajnokok Ligája-résztvevő. Ugyanakkor a Juventus BL-indulása kérdőjeles, mivel az utolsó forduló előtt csak az ötödik helyet foglalja el a tabellán, márpedig a BL-rajtra csak az első négy helyezett jogosult a Serie A-ból – teszi hozzá az MTI.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik