Juventus: Bastos megvételére csak keretszűkítés után van esély

Vágólapra másolva!
2010.08.08. 21:05
A Juventus labdarúgócsapatának számításai alapján a meglévő játékosállomány szűkítésével 60 millió euróhoz jutna a klub. A bevétel nagy részét a Tuttosport információ szerint a brazil válogatott Michel Bastos megszerzésére költené a klub.

A Juventus vezetői már korábban kijelentették, hogy szűkíteniük kell a keretet, mielőtt új játékosokat igazolnának. Christian Poulsen a Liverpoolba, míg Mauro Camoranesi a Birmingham Citybe tart. Zdenek Grygera állítólag szintén a Liverpoolé lehet, míg Albin Ekdal játékjogának a felét a Bologna veszi meg.

Tiago Mendes megvásárlása továbbra is gondot jelent az Atléticó Madridnak, ám ha mégis sikerülne tőle „megszabadulnia", akkor a távozókért kapott pénzzel, valamint a felszabaduló bérekkel együtt körülbelül 60 millió euróhoz jutna a torinói klub.

„Michel Bastos nagyon fontos számunkra, azonban a játékosainkért érkező ajánlatokat mindig meghallgatjuk" – mondta Bernard Lacombe, a Lyon ügyvezetője, aki nem tartja kizártnak azt sem, hogy az üzlet részeként megszerezzék a Juventustól Vincenzo Iaquintát vagy Mohamed Sissokót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik