Juventus: Allegri szeretné leigazolni Paul Pogbát – sajtóhír

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.05.29. 16:59
null
Paul Pogba visszatérhet egykori sikereinek helyszínére (Fotó: AFP)
Az olasz Calciomercato értesülése szerint a Juventus labdarúgócsapatának újdonsült vezetőedzője, Massimiliano Allegri szeretné visszavásárolni a Manchester Unitedtől Paul Pogbát. A hír alapján akár Cristiano Ronaldót is bevonhatják az üzletbe.

 

A lap szerint az olasz tréner legnagyobb álma Paul Pogba megszerzése, akinek jövő nyáron lejár a szerződése a Manchester Unitednél, ráadásul egyes hírek arról számoltak be, hogy Cristiano Ronaldo visszatérhet Angliába, akit így be is vonhatnának az üzletbe. A portugál klasszist azonban a Paris Saint-Germainnel is szóba hozták arra az esetre, ha Zinédine Zidane veszi át a gárda irányítását.

A Calciomercato arról ír, az edzőváltást követően a torinói klub leginkább a középpálya megerősítésén fog dolgozni, hiszen Federico Chiesa és Dejan Kulusevski miatt az a legvalószínűbb, hogy az olasz tréner a 4–3–3-as vagy a 4–2–3–1-es felállást fogja alkalmazni. Elsősorban Arthurt és Rodrigo Bentancurt mindenképpen szeretné megtartani Allegri, Adrien Rabiot és Aaron Ramsey azonban távozhat az együttestől. Hozzáteszik, hogy a csapat első számú célpontja a Sassuolo játékosa, Manuel Locatelli, viszont egyes források szerint ő a Sahtar Doneckhez igazol. Mellette még az Udinese argentin futballistája, Rodrigo De Paul, valamint az AC Milan török középpályása, Hakan Calhanoglu is ott van a lehetséges jelöltek között.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik