Juventus: a Milan védője érkezhet, De Ligt maradása képlékeny

Vágólapra másolva!
2021.09.18. 09:04
null
A vörös-feketék csapatkapitányának 2022 júniusában lejár a szerződése (Fotó:
Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano a Twitter-oldalán osztott meg egy Mino Raiola-nyilatkozatot, amelyben a játékosügynök elmondja, hogy ügyfele, a Milan csapatkapitánya, Alessio Romagnoli csatlakozhat a Juventushoz, míg másik képviseltje, Matthijs de Ligt elhagyhatja azt.

 

Mino Raiola elmondta, hogy az olasz és a holland védőpárként is szerepelhetne a Juventusban – előbbinek júniusban lejár a szerződése a Milannál, s a Juve szívesen látná soraiban, ugyanakkor utóbbi maradása nem vehető készpénznek.

„Alessio Romagnoli csatlakozhat a Juventushoz, mivel jövő nyáron lejár a szerződése, így De Ligttel együtt játszhatna, de korántsem biztos, hogy a Matthijs maradni fog” – idézte Raiolát az olasz sportújságíró.

A 26 esztendős Romagnoli 2015-ben csatlakozott a Milanhoz, azóta csapatkapitánnyá nőtte ki magát, de a jelenlegi kírásban a milánóiak négy meccséből csak kétszer volt pályán, egyszer mindössze két percig.

A Juventus 2019-ben a Transfermarkt adatai szerint 85.5 millió eurót fizetett az Ajaxnak De Ligt játékjogáért, azonban amióta a „zebráknál” játszik, többször is negatív kritika érte – többek között a holland válogatott korábbi kiválósága, Marco van Basten is bírálta, szerinte rosszul fog embert, és annak ellenére, hogy azért érkezett a torinóiakhoz, hogy megtanuljon védekezni, nem sajátított el sokat Olaszországban.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik