Juventus: a Bayerntől igazolhatnak nyáron a „zebrák”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.04. 14:16
Mehdi Benatia, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München hátvédje a nyáron visszaköltözhet Olaszországba, ezúttal Torinóba.

A marokkói játékos 2014 nyarán az AS Romától érkezett a Bayernhez, ám eddig csupán 22 alkalommal lépett pályára a Bundesligában. A jelenlegi szezonban sérüléseivel küszködő 28 éves játékos a hírek szerint nem győzte meg Carlo Ancelottit – a Bayern München leendő edzőjét –, ígya bajorok a nyáron megválnának tőle – írja a Tuttomercatoweb.

Olasz sajtóhírek szerint a korábbi Roma-játékos útja Torinóba vezethet, ugyanis a Juventus kész 30 millió eurót fizetni érte. A Bayern Münchennél jelenleg hiányposzt a középhátvéd pozíciója, ugyanis Holger Badstuber és Jérome Boateng sérült, Javi Martínez pedig még csak a futóedzéseket kezdte el. Benatia mellett jelen pillanatban Serdar Tasci az egyetlen vérbeli középhátvéd a csapatban.

Egy biztos: nagy mozgások lehetnek a következő átigazolási szezonban a bajorok hátvédsorában. Korábban beszámoltunk róla, hogy Jonathan Tah lehet az egyik megoldás Münchenben.

Benatia jelenlegi szerződése 2019-ig érvényes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik