Álvaro Morata a Juve első számú kiszemeltje, de a torinóiaknak más opcióik is vannak (Fotó: AFP)

A Sky Italia úgy tudja, a Juventus első számú célpontja a támadószekció megerősítésére a csapatnál az elmúlt két idényben az Atlético Madridtól kölcsönben szereplő Álvaro Morata, hiszen Massimiliano Allegri rendszerében a szerb Dusan Vlahovics és az argentin Ángel Di María mellett ő a hiányzó láncszem.

Ugyanakkor a 29 éves spanyol a nyáron visszatért a „matracosokhoz”, miután a Juve nem élt 29.7 millió fontos vételi opciójával. Ennek ellenére a torinóiak nem mondtak le Morata szolgálatairól és alacsonyabb összegről próbálnak tárgyalni a madridiakkal.

A Juve viszont mindenképp szeretné megerősíteni a támadósorát és ha a Morata-transzfer meghiúsul, akkor a tavasszal a Sevillában kölcsönben szereplő Anthony Martialt szereznék meg az angol Manchester Unitedtől, vagy a Chelsea-től Timo Wernert.

A Sky Sports ugyanakkor a francia kapcsán arról ír, hogy a „vörös ördögök” új menedzsere, Erik ten Hag új esélyt ad neki a bizonyításra, míg Timo Werner iránt nem csak a Juventus, hanem korábbi klubja, a német RB Leipzig is élénken érdeklődik.