Juve: elfogyott a jegy a meccsre, kitalálta a tökéletes trükköt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.10. 14:33
Megtaláltuk a világ legelszántabb Juventus-drukkerét. A torinóiak az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) a Crotone vendégeként léptek pályára, a 16 ezer szurkoló befogadására alkalmas Ezio Scida Stadion pedig természetesen villámgyorsan megtelt. Egy szurkoló azonban, akinek nem jutott jegy, kitalálta a majdnem tökéletes tervet…

Némi túlzással Crotone teljes lakossága beférne a Juventus stadionjába, ám amikor a „zebrák” játszottak a kiscsapat otthonában, a jegyeket egy pillanat alatt elkapkodták a nagy meccsre, és sokan ragadtak a kapukon kívül.

Egy óriási Juve-drukker is lemaradt a jegyvásárlásról, de hamar kieszelt egy tökéletes tervet, hogy mégis lássa a találkozót amit egyébként a torinóiak nyertek meg 2–0-ra.

Az Ezio Scida Stadionnak ugyanis van egy különlegessége: a miniarénára tökéletesen rá lehet látni a mellette lévő kórház felső emeleteinek ablakaiból.

Tutti affacciati sullo Scida. Ospedale con vista campo...#crotone #juventus #skysport

Több nem is kellett a tervhez, „hősünk” gondolt egy merészet, majd a CalcioNews24.com beszámolója szerint bement a kórházba és eljátszotta, hogy szörnyen beteg, és azonnal be kell feküdnie.

A személyzetet mindenesetre nem sikerült meggyőznie, így diszkréten, ám annál hatékonyabban megkérték, hogy távozzon.

Az ott dolgozóknak ugyanis már van rutinjuk a témában, mert érdekes módon a meccsnapokon mindig rengeteg a futballmezbe öltözött beteg, aki pályára néző kilátással szeretne befeküdni a kórházba…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik