„A türelem és a kitartás két olyan tulajdonság, amely megkülönbözteti a profit az amatőrtől. Minden, ami mára naggyá vált, kicsiben kezdődött. Nem tehetsz meg mindent, de mindent megpróbálhatsz, hogy elérhesd az álmaidat. És tartsd észben, hogy a sötét éjjel után mindig eljön a hajnal” – írta Cristiano Ronaldo.

A Juventus portugál sztárja a harmadik helyen végzett az „Év játékosa”-szavazáson, illetve bekerült a FIFA 2018–2019-es álomcsapatába is.

A portugál válogatott csapatkapitányaként CR a legjobbakra is szavazhatott – IDE KATTINTVA bővebben is olvashat a voksokról.

Paciência e persistência sao duas caracteristicas que diferenciam o profissional do amador. Tudo o que hoje é grande um dia começou pequeno. Você não pode fazer tudo, mas faça tudo o que puder para transformar seus sonhos em realidade. E procure manter em mente que depois da noite sempre vem o amanhecer. LR

1.3m Likes, 27.6k Comments - Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Instagram: "Paciência e persistência sao duas caracteristicas que diferenciam o profissional do amador. Tudo o..."